Allergibehandling - bliv fri for allergi uden brug af medicin.
Bliv behandler - lær det af stresskonsulent Ole Larsen tlf.58161234.

 

Hvilken allergi lider du af?

De fleste allergikere har enten fået foretaget tests eller har en stærk mistanke om, hvad der fremkalder deres allergi. For at kunne blive behandlet hos os, behøver du dog ikke nogen test i forvejen - vi kan hjælpe dig med at finde frem til de stoffer, som fremkalder en allergisk reaktion hos dig. Selv om du har fået foretaget en test, kan der sagtens være flere allergier involveret, end du er klar over. Vi møder ofte personer, som reagerer allergisk overfor en del flere ting, end de troede, de var allergiske overfor. F.eks. tror mange birkeallergikere, at de kun reagerer overfor birkepollen, men ved behandlingen viser det sig ofte, at de også reagerer på el og/eller hassel. Imellem birke- og græssæsonen er der typisk en periode med lave pollental, og alligevel reagerer en del kraftigt i denne periode. Her oplever vi, at mange reagerer overfor Raps eller Forsytia, som normalt ikke indgår i de officielle allergi-tests.

Torben Andersen, der har en ph.d.-grad i biolog, har startet Allergikompagniet og indsamlet data om behandlingsmetoden. Hans behandlinger af allergipatienter, som baserer sig på metoden, taler for sig selv. Ved et forsøg behandlede han 30 birkepollen-allergikere.De 24, som gennemførte hele behandlingen, blev stort set kureret. Behovet for symptomdæmpende medicin blev reduceret med 99,95%. Symptomerne blev reduceret med mere end 80%. Han har ingen grund til at tro, at bedringen ikke skulle holde fremover, for de personer han behandlede for 4-5 år siden er stadig symptomfri. Der er de samme overbevisende resultater for alle andre allergier.

Ole Larsen, der underviser terapeuter i behandlingsmetoderne, har samme positive resultater, og det har de uddannede behandlere også. Det er altså en kopierbar metode, der ikke kræver særlige personlige talenter af behandleren.

 

Behandlingen består typisk af to elementer:
A) Fjernelse af den allergifremkaldende stress-reaktion

Nogle allergier, især pollen-allergi, skal behandles på bestemte tidspunkter af året, hvor der er frisk materiale til rådighed.  Ofte behøves kun én konsultation for at fjerne en specifik allergi, men en efterreaktion kan forekomme, og denne kan fjernes ved en opfølgende konsultation.
OBS: Det er vigtigt, at du ikke er under påvirkning af symptom-dæmpende midler eller medicin ved behandlingen!
B) Genopbygning af slimhinder
Vores krop er bygget til at leve af grove, varierede og svagt forarbejdede fødevarer. Her passer moderne fødevarer som sukker, hvidt brød, kager, slik, sodavand, kaffe, pasta, alkohol og hvide ris slet ikke ind. Desuden er vi udsat for et sandt bombardement af forskellige kemiske belastninger, herunder penicillin og anden medicin. Tilsammen resulterer det i, at rigtig mange mennesker lider af dårlige slimhinder. Sårbare slimhinder og hud er især et problem hos allergikere. Dette er ofte forårsaget af en ubalancen mellem gode og dårlige mikroorganismer på indre hud.  Derfor anbefaler vi på det kraftigste alle allergikere at foretage en udrensnings- og genopbygningskur, hvis formål er at bekæmpe svampe og uheldige mikroorganismer samt styrke slimhinderne og dermed modvirke fremtidige allergiske reaktioner. Afbalanceringen indebærer en kostomlægning. Især skal probiotiske mælkesyre bakterier tilføjes, og det kan ske blot med at spise Cultura, A38 eller Acido dagligt. Bestemte fødevarer såsom sukker skal undgås i afbalancerings-perioden, der varer 1-3 måneder. Dette hører du mere om under selve behandlingen. Det kan anbefales, at foretage genopbygning af slimhinder mindst en måned før den egentlige allergibehandling. Det betyder, at du bør tage kontakt med behandleren allerede i januar, hvis du har en pollenallergi fra de tidlige træer.

En uhensigtsmæssig refleks i underbevidstheden er den egentlige grund til allergi.
Identificer og korriger refleksen, og allergi- reaktionen forsvinder.
Dette enkle princip er et gennembrud i behandlingen af alle slags allergier.
En allergi kan normalt fjernes på en til to konsultationer.

Det er almindeligvis angstprovokerende hændelser, oftest i den tidlige barndom, der udløser allergi. Denne opdagelse er gjort af Ole Larsen, der med kinesiologisk testning og stressfrigørelse har udviklet behandlingsproceduren. Behandlingen er smertefri og medfører ikke ubehageligheder.

Case 1: Mit navn er Poul Frederiksen. Jeg er civilingeniør, PhD, med et lederjob på Grundfos. Jeg har travlt, og jeg har været stresset de sidste 22 år -de første 3 dog frivilligt. En enkelt gang har jeg været uarbejdsdygtig pga stress. Jeg har et meget stort behov for kontrol og overblik, både privat og på arbejde.
Jeg har haft allergi og astma i godt 20 år - udløst af en kold, fugtig og snavset studenterbolig. Ifølge priktest er jeg allergisk overfor alle svampesporer, hund, kat, hest, bynke, husstøv, græs, birk osv.
Jeg kan ikke gå til fest, hvis der ryges. Røgen kvæler mig. Peanuts giver mig bylder på ryggen. Jeg har taget medicin dagligt de sidste 12 år. (Pulmocort dagligt og zyrtec ved behov). Om eftermiddagen er jeg så træt, at jeg kun har et ønske for resten af dagen: at komme i seng med en Ceres porter. Det næste lyder for vildt, men er ikke desto mindre sandt. Jeg var med på Ole Larsens allergikursus den 9/10 2005. Her var jeg 'forsøgskanin' og blev behandlet af hele holdet, til sidst også af mig selv. Jeg blev behandlet mod bynke, kat, hund, peanuts, flere slags støv, og jeg ved snart ikke hvad.
Det tog ikke bare størstedelen af mine allergier, det befriede mig også for min astma, dermed for min medicin, dermed for min træthed, dermed for størstedelen af mit kontrolbehov. Jeg er ikke længere syg, jeg er rask. Jeg er ikke længere bagud, jeg har tjek - på det der betyder noget. Jeg er stadig meget følsom - to gange har jeg haft voldsom ganekløe efter at have spist lidt frugt. Men så sprøjter jeg aloe first på og tænker på noget andet. Får jeg svage tilløb til astma, ja så ved jeg nu, hvordan jeg selv kan fjerne det.
Jeg glemte forarbejdet: Jeg har haft jævnlig spændingshovedpine, dvs 1-3 gange ugentligt i en snes år. Ipren var mine lykkepiller. Jeg har haft museskadede arme i over 9 år og været uarbejdsdygtig p.g.a. det for nogle år tilbage. Men da min kære Anette havde været afsted på 1. weekend på stresskonsulentkurset fjernede hun min hovedpine. Hun viste mig hovedpineprogrammet og masserede mine arme efter Ole Larsens metode. Jeg har ikke haft hovedpine i over en måned nu. Mine 14 stresstegn er efter en måned reduceret til 1 (stadig smerter i en enkelt muskel i højre arm). Jeg er en meget glad mand.
Ovenstående blev skrevet for et år siden. Jeg er stadig fri for størstedelen af mine allergier. Et voldsomt aktivt (læs: stresset) efterår har medført genopblussen af visse symptomer, men med hjælp af min personlige stresskonsulent og hustru kan de håndteres. Jeg er stadig fri for daglig medicin. Jeg er stadig - rask. Så jeg vil gentage: Tak, Ole!

 

Case 2: Jeg er en meget frisk pige på 41 år, som lige så længe jeg kan mindes har haft allergi for pollen og kat. Som 17-årig blev det så slemt at jeg måtte søge læge, da allergi-pillerne ikke hjalp synderligt. Lægen prøvede med en allergisprøjte. Den var meget, meget effektiv; men jeg fik frygtelig psoriasis over hele kroppen. Uanset hvordan min allergi blev de efterfølgende år skulle jeg i hvert fald ikke have nogen sprøjte, da psoriasis jo ikke er til at slippe af med. Så jeg har siden hen været afhængig af allergipiller.Min allergi har til tider været så slem, så min vejrtrækning var ligesom astma. Øjnene kunne jeg klø ud og snotten stod ud af mig.Allergien har også når den var allerværst givet feber. Mine venner Gitte og Irene har begge katte, og det har jeg nogle gange måttet lide under, når jeg har besøgt dem. Det har været på samme måde som min pollen-allergi. Det var meget træls kan I tro.Min søster foreslog mig at komme og prøve at være kanin til et af Ole Larsens foredrag om allergi. Jeg sagde ja, for jeg havde jo ikke noget at miste; men skeptisk var jeg, for jeg troede ikke på det.Tirsdag d. 16.1. tog jeg til Ringsted til det første foredrag om allergi. Ole havde 5 oppe før mig og var ved at slutte aftenen af, da jeg sagde, at jeg havde kørt langt og så meget frem til, at han havde tid til mig. Ole sagde, at han lige kunne klemme mig ind inden afskeden. Han spurgte, hvor længe jeg havde haft allergi; men det kunne jeg ikke rigtig konstatere. Han foretog en allerstest. Hvad skete i dit liv som 8-årig, sagde han. Jeg blev storesøster og var meget jaloux. Jeg slog og sparkede min mor, sagde jeg. Så behandlede han mig. Jeg sad på en stol og lukkede øjnene, han lagde 2 fingre på min pande. Nu skulle jeg tænke tilbage på den tid som 8-årig med de følelser og tanker, jeg havde. Jeg kunne mærke Oles finger slog gnister, og jeg fik en voldsom uro i kroppen. Mine øjne begyndte at løbe i vand som gråd, og der sad jeg magtesløs og ikke kunne styre mig selv og mine følelser. Jeg lænede mig frem og sagde, at det ikke kunne lade sig gøre; men Ole beordrede mig stille og roligt tilbage i stolen igen, og lagde en hånd på min mave. Stille og roligt sagde han, jeg skulle gå frem i tiden til den alder og de følelser jeg har for min søster i dag. Så skete der noget mærkeligt, jeg fik ro i min krop. Bagefter lavede han en aldersprøve for min katte-allergi, den fik jeg som 7-årig. Hvad skete der i dit liv som 7-årig, spurgte han. Jeg fortalte, at jeg havde haft en kat, som jeg holdt meget af. En dag da min mor kom hjem fra arbejde, kom hun til at køre katten over på dens bagparti. Min mor og jeg kørte til dyrlæge og fik den aflivet. Vi græd begge. Sikken en dag. Ole Larsen behandlede mig for min katte-allergi på samme rolige måde. Jeg siddende på en stol med hans 2 fingre på min pande, jeg skulle gå tilbage i tiden til ulykken. Denne gang skulle jeg overbevise mig selv om, at katten havde det godt i dag. Jeg følte ingen uro denne gang. Ole sagde tak nu var jeg min allergi kvit/kureret. Jeg blev meget glad og spurgte om det virkelig kunne være sandt. Hele natten sov jeg ikke for jeg havde åbenbart stadig en uro i kroppen. Dagen efter tog jeg til Karrebæksminde og gik en lang tur langs stranden. Da kunne jeg føle en indre ro sænke sig over mig, det var ret underligt. En uge efter var jeg spændt på om jeg virkelig var blevet min katte-allergi kvit. Jeg besøgte min veninde og legede og kælede rigtig meget med katten, men nej min allergi var meget, meget slem. Det var så slemt som det aldrig havde været før. Det syntes jeg var ærgerligt, fordi jeg nu havde forsøgt. Så skete der noget mærkeligt. De 2 efterfølgende gange jeg besøgte katten var der overhovedet ingen reaktion. Det var bare så dejligt. Ole Larsen ringede til mig 6 uger efter mit besøg hos ham. Jeg fortalte, hvordan jeg havde det. Han spurgte om jeg havde lyst til at komme og blive testet igen, og jeg sagde straks ja.Han testede mig for alt det, jeg havde reageret på den første gang. Men hurra, hurra alle testene var negative og jeg var meget glad. Nu kan jeg gå en dejlig sommer i møde uden at være afhængig af allergipiller og alt den kløe og snotten og vejrtrækningsproblemer. Det er så rart. Jeg syntes det er ret underligt at man kan helbrede en som ikke tror på det, og så alligevel det har så stor en effekt. En stor tak skal lyde til  Ole Larsen og hans behandlingsform som er smertefri og uden bivirkninger.

Hilsen en meget glad
Henriette Sjöbeck

 

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk