Allergibehandling - bliv fri for allergi uden brug af medicin.
Bliv behandler - lær det af stresskonsulent Ole Larsen tlf.58161234.

Få nyhedsbrev: KLIK HER

Allergi test kan ske som kinesiologisk allergitestning som vist på Annette Heick i TV2. Lægen kan foretage en allergitest som priktest eller en blodprøve. Hvis du har fødevare-allergi, kan du også føre dagbog med angivelse kost og reaktioner.

Allergitestning kan ske meget hurtigt med den kinesiologiske metode, hvor det der skal testes sættes mod mundvigen, hvorefter behandleren trykker på en udstrakt arm. Hvis armen forbliver stærk, er der ingen allergireaktion. Hvis armen blive svag, er det et tegn på allergi. Denne allergitest skal udføres af en behandler, der er trænet i kinesiologisk allergitestning.

Find behandler, der kan teste dig.  Klik her!

Allergien kan testes i mundvigen, fordi vi har nogle særlige sanseceller, som en rest fra vores udviklingshistorie, hvor vi var på dyrestadiet. Dyrene tester al deres føde ved at gniden den mod mundvigen før de spiser. På den måde kan de instinktivt teste om føde er sund eller skadelig. Vi mennesker er ikke bevidst om denne testning, da vi har mistet instinktet, men sansningen kan stadigvæk påvirker vores energisystem. Derfor kan man sige: alt, der giver en stærk arm, er godt. Alt, der giver en svag arm, skal du holde dig fra.

Allergitestning med blodprøver viser at antallet med allergireaktion er fordoblet de sidste 25 år skriver Jyske Vestkysten 6/7 08. 

I en rund­spørge lavet af Astma-Allergi Forbun­det svarer knap hver tredje adspurgte, at træthed er det mest generende allergisymptom i hverdagen Det koster dyrt i sygedage, produktivitet og penge påpeges det.

Allan Linneberg fra Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed udtaler, at man ikke ved hvorfor, der er kommet denne voldsomme stigning i allergi. 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk