Allergibehandling - bliv fri for allergi uden brug af medicin.
Bliv behandler - lær det af stresskonsulent Ole Larsen tlf.58161234.

Allergivenlig hund og kat er ikke løsningen!

Det er ikke hunden, der er problemet, men din reaktion på hundens hår, skæl, opkast eller urin. Du har en overføl- somhedsreaktion overfor dyrets proteiner, og det er din overreaktion, der skal ophæves gennem behandling.

Der findes ingen allergisikre hunde, men hunderacer, som fælder mindre end andre. Disse hunde har mindre chance for at udløse din allergireaktion og betegnes derfor som allergivenlige.

Med en kinesiologisk testning hos allergibehandleren kan det afgøres hvilken slags dyr, du er allergisk over for. Ofte er det kun en bestemt dyrerace, du reagerer på. Det er den race, som du engang blev bange for. En gammel frygt for at genopleve noget farligt med det bestemte dyr, fremkalder din allergi. Din allergi sidder altså mellem ørerne som et frygt- program.

Mosehunden gav høfeber!

En dame, som jeg havde i behandling, fik voldsom høfeber, når hun kom i nærheden af mandens jagthund. Reaktionen var som voldsom, at hunden måtte bo hos naboen, og manden måtte skifte tøj og gå i bad, når han havde været sammen med hunden.

Den kinesiologiske testning viste, at damen havde en voldsom ubalance mellem svampe og de probiotiske bakterier - som tegn på det havde hendes tunge en hvidlig tyk belægning.

Hun havde hundehår med fra hunden og testningen viste voldsom allergisk reaktion på disse hår. Men nu kommer det interessante - - -

Hunden havde svamp i pelsen: Testning af hundehår fra samme race og andre hunde viste overhovedet ingen allergireaktion. Det var kun mandens jagthund, hun ikke kunne tåle. Jeg spugte derfor, hvordan denne hund levede. Hun fortalte, at manden hver dag morgen og aften gik ned til mosen, hvor hunden fik en svømmetur. Herefter blev den lukket ind i naboens stald. Jeg kunne derfor regne ud, at hunden altid havde en fugtig pels, som der kunne vokse skimmelsvampe i. Damen kunne også fortælle at hunden lugtede som et muggent hus. Da jeg lukkede plastposen op med hårene, kunne jeg tydeligt mærke en lugt af noget muggent. Det var altså kombinationen af damens svampeubalance og hunden svampepels, der udløste allergien. Derfor fik damen en kostvejledning til bekæmpelse ubalancen med svampe og probiotiske bakterier. Sådan er hver eneste allergibehandling et detektiv-arbejde. Find allergibehandler: klik her

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk