Allergibehandling - bliv fri for allergi uden brug af medicin.
Bliv behandler - lær det af stresskonsulent Ole Larsen tlf.58161234.

Få nyhedsbrev: KLIK HER

Hver 13. har astma og flere får det - læs mere: Klik her

Høfeber kan forebygges og behandles ved at bekæmpe belægninger på indre hud/slimhinder og ved at ophæve den allergirefleks, som har forbindelse til et tidligere oplevet traume som vist i TV2 Praxis.

Høfeber er en allergireaktion på mikroskopiske partikler som f.eks. pollen, der svæver frit i luften og rammer vores indre fugtige hud. Høfeber viser sig som nysen, hosten, røde kløende øjne, samt næsekløe og snot i næsen.

Over en halv million danskere lider af høfeber og mange er afhængige af allergimedicin, der kan undgås, hvis man får den allergibehandling som blev vist på Annette Heick i TV2 Praxis.

Høfeber forværres af stress, men kan også fremkaldes af en stresstilstand, der kan fremkalde de samme allergisymptomer, som når man er ked af det, med gråd samt løbende næse og øjne.

Nogle allergipartikler som pollen er kun fremme på bestemme årstider, hvorimod husstøv, røgpartikler, kemikalier og svampesporer kan ramme hele året og give høfeber. Nogle fødevarer, som har krydsreaktion med pollen, kan også give høfeber - nødder, tomater samt nogle grøntsager og frugter. Ved fødevareallergi mærkes ud over høfeber også kløe i ganen.

Det er vigtigt at få behandlet høfeber i tide, da der ellers kan udvikles astma, bihulebetændelse og mellemørebetændelse. Høfeber kan være en stor belastning, der påvirker humør, selvtillid, energiniveau og arbejdsindsats.

 

Høfeber og astma behandles på Allergikompagniet og af Allergibehandlerne

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk