Allergibehandling - bliv fri for allergi uden brug af medicin.
Bliv behandler - lær det af stresskonsulent Ole Larsen tlf.58161234.

"Det hjælper ikke at være i forårshumør, hvis man har pollenallergi"

"Bliv fri for allergi og få mere energi"

Bestil en behandling og en helsevejledning. Klik her

Få nyhedsbrev: KLIK HER

 

Allergi er i de fleste tilfælde sårbart indre og ydre hudvæv samt en kemisk fobi skabt af en traumatisk oplevelse tidligere i livet. Så enkelt er det, men det er et detektiv-arbejde for behandleren at finde årsagerne på det enkelte menneske. Det kræver stor viden og en prof. kinesiologisk testteknik.

Vi arbejder med slimhinderne og den sunde fornuft. Fra videnskaben ved vi, at hudvæv nydannes på 28 dage. Det er altså den tid det tager at få en ny sund hud i åndedræts- og fordøjelsessystem. Din krop er bygget op af det, du spiser. Derfor kan en kostomlægning på en måned skabe mirakler. Du kan med sund kost bygge nyt sundt hudvæv og få slimhinder uden allergireaktioner.

Forskning har vist at folk med allergi har en anden bakterieflora i fordøjelsessystemet. Du kan selv læse om det på     www.forskning.no                                  Din kost er den "jordbund", som fordøjelses-mikroorganismerne lever i. Gennem forskning er det vist, at kosten har meget stor betydning for allergiens opståen. Det kan din behandler fortælle mere om.

Candida svamp ses som hvid belægning.De 2 hvide klumper er afrevne stykker Candida. Prøv vores helsekur og få en frisk mund!
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk