Allergibehandling - bliv fri for allergi uden brug af medicin.
Bliv behandler - lær det af stresskonsulent Ole Larsen tlf.58161234.

Testningen foregår med prøver af allergi- fremkalderen. Det er bedst, at du selv medbringer prøver til behandlingen. Klip f.eks. hår af den hund, der fremkalder din allergi.

Behandleren har små plastposer med prøver af alt det, man kan være allergisk over for. Det kan f.eks. være tørret eller frisk birkepollen. Som det er blevet vist i TV2 Praxis, så foregår den kinesiologiske test ved at plastposen med testmaterialet holdes på mundvigen, hvorefter behandleren trykker på armen. Hvis armen falder er det udtryk for allergireaktion.

Pollen fra træer er stort set ens, uanset hvor træet står. Anderledes er det med alle andre allergifremkaldere. De skal hentes fra det miljø, som du lever i. Derfor er det godt om en bekendt indsamler f.eks. græs fra det område du bor i. Hvis du har støvallergi skal vi have støv fra de steder, hvor du færdes. Sæt et kaffefilter i støvsugerslangens munding således at støv fra et bestem sted kan opsamles. Hvis du har dyre allergi, skal vi have hår fra den hund eller kat, du er allergisk overfor. Altsammen skal medbringes i lukkede pastposer.

Græsallergi                                                                                    Dette er den mest komplicerede allergi at behandle for, idet der findes mere end 75 græsarter, som alle kan fremkalde allergi. Derfor vil græsallergi ofte involvere flere behandlinger i løbet af sæsonen, alt afhængig af hvornår de enkelte arter blomstrer. Når symptomerne viser sig første gang foretages en behandling. Hvis der senere igen kommer symptomer, foretages behandlinger for andre arter. Tidlig "græsallergi" i maj skyldes ofte Raps. Der er mange græsarter, som hver især sender pollen ud på forskellige tidspunkter, hvorfor græsallergi kan kræve flere behandlinger.  Græs med pollen kan indsamles af en bekendt fra de områder og tidspunkter, der har  fremprovokeret allergien.

 

Fødevareallergi

Både selve fødevaren og tilsætnings- eller overflade-behandlingsstoffer kan give reaktioner. Nogle er krydsreaktioner til pollenallergi, mens andre er selvstændige reaktioner eller en kombination. Alt kan principielt behandles på de tidspunkter, hvor fødevarerne er til rådighed. Da der tit er tale om ferskvarer, er du nødt til selv at medbringe prøver til behandlingen.

 

 

Allergi hund + allergivenlig hund - se under dyreallergi: Klik her

 

Dyreallergi 

Du skal være opmærksom på, at der kan være stor forskel på reaktionen over for forskellige racer af hunde eller katte. Derfor er det vigtigt, at du selv tager hårprøver med fra dyr, som du ofte er i kontakt med. Vi har et udvalg af prøver liggende, men der kan være specielle racer, som du stadig reagerer over for efter den første behandling. I dette tilfælde må du tage nogle hårprøver fra disse dyr med til en opfølgende behandling. Når du er behandlet for allergi, er det ikke nødvendigt at købe en kostbar allergivenlig hund.

 

 

 

Andre allergier og fobier: Af andre allergier / intolerancer / overreaktioner, som vi med succes har behandlet, kan nævnes: Husstøv, eksem, Duft- og Kemikalieoverfølsom-hed (MCS), Nikkel, samt diverse former for fobier som højdeskræk, flyskræk, klaustrofobi, edderkoppeskræk, eksamensskræk mm.

 

Birkeallergi

Kan med fordel behandles inden sæsonen starter eller i begyndelsen af sæsonen. Behandlingerne starter typisk midt i marts - især for birk, der giver de største gener, og kan fortsætte ind i maj / juni. Mange vil opleve, at krydsallergier til mad vil reduceres eller helt forsvinde i forbindelse med behandlingen. Ellers kan disse krydsallergier fjernes som fødevareallergi (se nedenfor). Du behøver ikke medbringe pollenprøver, da vi har testmateriale.

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk