Allergibehandling - bliv fri for allergi uden brug af medicin.
Bliv behandler - lær det af stresskonsulent Ole Larsen tlf.58161234.

Få nyhedsbrev: KLIK HER

Ole Larsen er en super professionel foredragholder og kursus-instruktør, der har haft ca. 70.000 tilhørere igennem årene på foredrag og kurser. Ole Larsen har uddannet de fleste af landets stresskonsulenter og et mindre antal allergi-behandlere.

For 25 år siden fik Ole Larsen en alvorlig rygskade, og lægerne forberedte ham på et liv i kørestol. Det blev han så vred over, at han besluttede sig for at starte sin egen helbredelse. Med en kassekredit på 100.000 kr. blev dørene åbnet til en række speciallæger og alternative behandlere. Hver især gav de en brik til helbredelsen. En række alternative uddannelser - herunder kinesiologi - kvalificerede ham til at behandle rygsmerter med fremragende resultater. Erfaringerne blev til bogen "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager", der er solgt i 30.000 eksemplarer.

Efter at have været ungdomsskoleinspektør i 20 år begyndte Ole Larsen at arbejde med smertebehandling, stress, mentaltræning og allergi. I den forbindelse har han uddannet et stort antal behandlere. Hans uddannelse i biologi har kvalificeret ham til at lave en ny miljømodel for UNESCO, og desuden har han vundet 3 store arkitektkonkurrencer om byplanlægning og økologisk naturretablering.

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk