Allergibehandling - bliv fri for allergi uden brug af medicin.
Bliv behandler - lær det af stresskonsulent Ole Larsen tlf.58161234.

Få nyhedsbrev: KLIK HER

Bliv stresskonsulent og allergibehandler: Klik her

Tilmeldingsblanket: Klik her

Med Ole Larsens intensive undervisning kan du lære at helbrede allergi.  Allergi er en kemisk og psykisk stresstilstand, der forværres af andre stressfaktorer i dit liv. Derfor behøves samme grundviden i stressbehandling og allergibehandling. Uddannelsen består af 2 moduler:

I stresskonsulent-modulet lærer du at teste og identificere alle former for stress. Desuden får du viden om hjernens funktion, og hvad der påvirker den i positiv og negativ retning. Ole Larsen har udviklet en række specielle kinesiologiske teknikker, som anvendes både ved behandling af stress og allergi. Du lærer at bruge "hjernens internet" således, at der kan trænges dybt ned i underbevidstheden, hvor de traumatiske fejlprogrammeringer ligger. Denne teknik bruges både ved fobibehandling og allergibehandling. Mange terapeutuddannelser medtager også noget om stress, men kan ikke sammenlignes med den nyskabende teknik, som Ole Larsen præsenterer. Han bruger hjernen som en computer og viser, hvordan den kan betjenes. Det kan alle forstå, når det gennem talrige øvelser demonstreres.

I allergibehandler-modulet får du en helt speciel viden om allergi samt testteknikker og behandlingsmetoder. Du lærer at teste og behandle, de mange former for allergi. Du lærer at lave testposer og får meget mere at se, end det der blev vist i TV2 Praxis. Ekstra rutine som behandler kan du hente i øvegruppen og som supervision. Du kan behandle i Allergikompagniet eller gennem egen virksomhed. Behandlere i Allergikompagniet er uddannet af Ole Larsen.

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk