Allergibehandling - bliv fri for allergi uden brug af medicin.
Bliv behandler - lær det af stresskonsulent Ole Larsen tlf.58161234.

Allergiens gåde er løst!

Hør Ole Larsens foredrag og forstå, hvordan allergier og fobier opstår og behandles. Desuden fortælles også om smertebehandling m.m.

Se datoer og beskrivelse: Klik her

Årsagen til din allergi sidder i hjernen og i tarmen!Så du Annette Heick i TV2 blive helbredt for allergi. Det tog kun et øjeblik, men så let er det ikke altid. Allergien sidder nemlig i krop og hjerne, hvorfor begge dele oftest skal behandles.

Kom og hør Ole Larsen, der har opfundet metoden. Han viser, at allergiens gåde er løst. Allergi er en uheldig refleks i hjernen ofte kombineret med sårbare slimhinder. Ole Larsen fortæller og viser billeder fra mund, luftvej og fordøjelsessystem, så man ikke er i tvivl om, hvordan slimhinderne ser ud på en person, der er disponeret for allergi. Desuden beskrives selve behandlingsformen, der omfatter psykisk stressbehandling og en kostvejledning.

Allergi er en psykisk og kemisk fobi. Derfor foregår behandling af allergier og fobier på næsten samme måde. Efter dette foredrag vil du forstå, hvordan allergier og fobier opstår, samt hvad der sker i din hjerne, og hvad du skal gøre for at slippe af med disse to ubehagelige lidelser.

Ole Larsens bestsellerbog "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager" kan købes i forbindelse med foredraget.

 

 

Bliv fri for allergi og få mere energi!

www.allergibehandling.dk

Allergibehandlingen skaber debat i TV og pressen. Ole Larsen har udviklet en ny metode til behandling af allergi. Torben Andersen har vist Ole Larsens allergi-behandlingsteknik i TV2 PRAXIS. Astma-Allergi-forbundet ønsker, at der sættes fokus på kinesiologi og allergi-behandling til glæde for de mange mennesker med høfeber.

 Allergi-foredraget kan rekvireres af institutioner og foreninger.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk