Allergibehandling - bliv fri for allergi uden brug af medicin.
Bliv behandler - lær det af stresskonsulent Ole Larsen tlf.58161234.

3/5 2011: En behandler har ønsket at få sin hjemmeside med på allergi-behandlerlisten. Vi har drøftet for og imod og kommet til den konklusion, at forbrugeren skal have den bedste mulighed for finde den allergibehandler, man harmonerer bedst med ud fra den beskrivelse, der er på hjemmesiden.

Det kan muligvis give mere arbejde til dig hele året, speciel hvis du reklamerer med stresshåndtering, smertebehandling, psykisk afbalancering, fobibehandling og mentaltræning, som bliver det næste nye kursus jeg tilbyder. Hvis du ikke er helt sikker i alle områder, så kommer der efteruddannelseskurser til efteråret.

Du har lært en enestående behandling af hovedpine, skuldersmerter, rygsmerter og musearm.Skriv det på din hjemmeside og skriv at du har lært det af Ole Larsen. Så vil du garanteret få mange kunder henvist fra min hjemmeside, som mange besøger.

Tænk også på at du har lært en super effektiv behandling af fobier. Hvis du vil have din hjemmeside påført, skal du blot sende hjemmesidenavn til olevip@sol.dk

-------------------------------------------------------------------

13/5 2011.  Vil du tjene mere på din Forever-forretning? Det gør du ved at sælge helsekure og finde nogen, som kan sælge dem for dig. Find en person, som bliver stresskonsulent m.m. og tegn vedkommende. Så har du fremover en god downline, der konstant har et salg, som du får procenter af. Kan du se ideen???? Du får nemlig ikke en konkurrent, men en medarbejder!

-----------------------------------------------------------------

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk